Over 100 procent schaap

100 Procent Schaap, in 2015 gestart vanuit Kapel-Avezaath uit liefde voor het natuurproduct Merino schapenwol. Inmiddels zijn wij uitgebreid met andere schaapgerelateerde producten die bij een gezonde lifestyle horen. Duurzaam, milieuvriendelijk en van de hoogste kwaliteit.

Onze producten zijn zorgvuldig uitgezocht en worden in de EU gemaakt van zuiver merino schapenwol. Merinowol staat bekend om zijn warmte, het lichte gewicht en zijn zachte structuur.

Merinowol reageert dynamisch op de omgeving, waardoor uw temperatuur geregeld wordt. Bij koud weer houdt het u warm en bij warm weer absorbeert het juist waterdamp uit uw lichaam. Een natuurlijk proces.

Het grootste deel van ons assortiment wordt handgemaakt en is 100% natuurlijk zonder toegevoegde stoffen, human en environment-friendly. De wasmiddelen die gebruikt worden om wol te wassen zijn biologisch en zorgen ervoor dat er geen schadelijke stoffen achter blijven in de wol na het wassen. De producten zijn getest en hebben het OEKO-TEX certificaat en REACH eco label gekregen.

Echt puur genieten!


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook